Opleiding

DTL Amersfoort

DTL Amersfoort is een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium, dat zich heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde.

Levering binnen 24 uur

In samenwerking met DTL Amersfoort kunt u uw patiënten op dezelfde dag (!) of binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug aanbieden.

Opleiding & training

DTL Amersfoort biedt ook opleiding in CAD/CAM-techniek (Cerec). Ook na de opleiding blijven wij u ondersteunen.

Opleiding en training

U en uw team worden getraind in uw eigen praktijk door Remco Scheringa (algemeen practicus) en Mark Flier (Cad/Cam-specialist).

Beide zijn ISCD- trainers: International Society for Clinical Dentistry.

Remco is meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen van de geavanceerde digitalisering van de tandheelkunde. Mark is ruim 25 jaar werkzaam als technieker en heeft gewerkt met alle softwareprogramma’s binnen de tandheelkunde. 

Zij maken u vertrouwd met het scannen van patiënten en met de CAD/CAM-techniek. U leert ook nauw samen te werken met onze tandtechnieker.

Na de opleiding blijven wij u ondersteunen waar dat nodig of gewenst is. En wilt u uw praktijk nog verder digitaliseren? Dan kunnen we u ook daarbij adviseren en begeleiden.

Wij bieden deze snelle en efficiënte werkwijze en dit unieke concept aan bij tandartsen die geïnteresseerd zijn in het digitaliseren van hun kroon- en brugwerkzaamheden.

Wat bieden wij u?  

  • Opleiding CAD/CAM-techniek
  • Leveren van digitale mondscanners
  • Technisch support op afstand
  • Tandheelkundig support op locatie als u dat wilt
  • De mogelijkheid om een eigen patiënt te behandelen in een volledig ingerichte behandelkamer met ondersteuning van een gecertificeerde CAD/CAM-trainer en tandtechnicus
  • Snelle levertijden (binnen 24 uur)
  • Altijd direct contact met en volledig ondersteuning door de tandtechnicus

Aanmelden